Partytent voor Koop & huur. Kopen Partytent PVC.

Home
Contact
Blog
Partytent Koop PE PLUS wit PartytentPartytent PLUS 4x8 m PE

Standaard Partytent Lijn

Beschrijving: Een sterke constructie van gegalvaniseerde stalen buizen (38mm x 1.1mm) geblokkeerd met schroeven en 100% waterdicht polyetheen zeildoek (200 gr/m²). De partytent wordt gevelerd met ontkoppelde zij- en achterwanden. Hoge en brede vensters garanderen een goede doorlaat voor het licht.

partytent PVCExclusief Partytent, PVC

Exclusief Partytent Lijn

Beschrijving: Een sterke constructie van gegalvaniseerde stalen buizen (42mm x 1.2mm / 38mm x 1,1mm) geblokkeerd met schroeven en 100% waterdicht zeildoek van PVC (500 gr/m²). De partytent wordt gevelerd met ontkoppelde zij- en achterwanden (380 gr/m²) met vensters. Hoge en brede vensters in de lange zijwanden garanderen een goede doorlaat voor het licht.

Partytent PVCPartytent white PVC

Beschrijving: Het dakcanvas en de zijwanden worden uitgevoerd in een sterke, vuurbestendige en 100% waterdichte PVC, van 500 gr/m² of 380 gr/m². Een prachtig canvas met een rip-stop functie, die bescherming tegen scheuren biedt. De dakbedekking is van een zeer sterk PVC.

partytent PVCPartytent red/white PVC

Beschrijving: Het dakcanvas en de zijwanden worden uitgevoerd in een sterke, vuurbestendige en 100% waterdichte PVC, van 500 gr/m². Een prachtig canvas met een rip-stop functie, die bescherming tegen scheuren biedt. De dakbedekking is van een zeer sterk PVC. De boogvensters aan de langere zijwanden garanderen een voldoende lichtdoorlaat en een mooi uitzicht naar buiten. Deze partytent is voorzien van binnendeuren op elke achterwand.

partytent PVCPartytent Grijs / Wit PVC

Beschrijving: Het dakcanvas en de zijwanden worden uitgevoerd in een sterke, 100% waterdichte PVC, vuurbestendige en brandwerende, van 500 gr/m². Een prachtig canvas met een rip-stop functie, die bescherming tegen scheuren biedt. De dakbedekking is van een zeer sterk PVC. De boogvensters aan de langere zijwanden garanderen een voldoende lichtdoorlaat en een mooi uitzicht naar buiten. Deze partytent is voorzien van binnendeuren op elke achterwand.

Partytent PVCDesign Partytent / Gazebo

Ontwerp Partytent Lijn

Beschrijving: De basisversie van partytent is voorzien van Franse vensters in alle 4 zijwanden en één binnendeur van 1.20 m breed in één van de zijwanden.Het canvas is uitgevoerd van zeer aangename en sterke PVC 500/400 gr/m², die vuurbestendig is en beschikt over een VS-certificaat. Indien het product op voorraad is, de leveringstijd bedraagt 2-3 dagen. Indien niet op vooraad ong. 8 weken.

Partytent 6 x 6 PVCOctagonal partytent

Beschrijving: Het canvas is uitgevoerd in polyester in de prachtige champagne kleur en voorzien van een 100% waterdichte laag van PVC. De zijwanden en binnendeuren van de partytent zijn zeer makkelijk te monteren en demonteren. Deze partytent wordt geleveerd met één binnendeur.Partytent - achthoekig met Franse vensters – polyester canvas met een laag van PVC 260 gr/m²

Festtelt PVCTienhoekig Partytent

Beschrijving: Het canvas is uitgevoerd in polyester in de prachtige champagne kleur en voorzien van een 100% waterdichte laag van PVC. De zijwanden en binnendeuren van de partytent zijn zeer makkelijk te monteren en demonteren. Deze partytent wordt geleveerd met één binnendeur. Partytent - tienhoekig met Franse vensters – polyester canvas met een laag van PVC 260 gr/m².

partytent PVCTienhoekig Partytent

Beschrijving: Een unieke, aantrekkelijke partytent! Ideaal voor tuinparty of overaal waar u een tent nodig heeft, in een betere prijs dan onze professionele partytenten. De tienhoekig brengen een gezellige sfeer en verruimen uw tuin. 10 grote Franse vensters garanderen een voldoende doorlaat voor het licht. Partytent - tienhoekig met Franse vensters – polyester canvas met een laag van PVC 260 gr/m².

Gazebo SaharaPavillon Sahara

Pavillon Sahara

Beschrijving: Wilt u een unieke tuin hebben? Ze zijn heel populair en maakelijk te monteren. De tuinpaviljoenen van Dancover kunnen uw tuin veranderen! Met hun behulp brengt u een gezellige sfeer en orginaliteit die een verschil maken met een gewone tuin. Daarnaast krijgt u bescherming tegen de zon en vochtigheid in de avond, wanneer dauw verschijnt.


Dancover A/S © 2003-2018

Partytent Kopen - Tafels en stoelen - Vloerbedekking - Vouwtenten Flextents - Tuinpaviljoenen - Werktenten Flexshelter - Partytenten - Partytent Huur - Feesttentverhuur - Tenten - Vouwtenten

Dancover Partytenten voor Koop

www.dancovershop.com

[email protected]

Tel.: 0 858 880 524

kopen uw partytent hier!
Kopen uw partytent hier!